×
Logotyp Knytpunkt

I Kalendern:
De senaste 5 videona.

Fine Goods underhöll boende i Baronbackarna.


Grillkväll i Baronbackarna med Kommunistiska partiet.


Tillsammans är vi starka.


Örebro i framkant när det gäller krisberedskapen.


Du hitter fler videos under menyn Video.


  Publicerat: 2017-03-21  

Diné öppnar på Våghustorget.

Diné öppnar på Våghustorget.

Du som har varit förbi Soleos gamla lokal på Våghustorget har säkert sett att det just nu håller på att renoveras i lokalen och det kommer att bli en helt ny restaurang där och nu med en helt annan inriktning än vad Soleo hade.


© 2017 Johan Gullberg - knytpunkt.com
5 Klickbara bilder.

Du som har varit förbi Soleos gamla lokal på Våghustorget har säkert sett att det just nu håller på att renoveras i lokalen och det kommer att bli en helt ny restaurang där och nu med en helt annan inriktning än vad Soleo hade.

Totalrenoverat.

Lokalen har blivit helrenoverad och då har de också passat på att ändra utseendet ordentligt, nu så är det mörkt och en rustik känsla när man kommer in.
På väggarna är det filmaffischer och lite prydnadssaker, borden är av massivt trä och trots den lite industriella känslan så har de faktiskt lyckats få in rätt så mycket gröna växter också och det lättar upp känslan.
Trots att lokalen är mörk så känns den välkomnande och trots att det fortfarande var lite av en byggarbetsplats när vi var på besök så kändes det som en lite lugn oas mitt i all stress som finns i centrala Örebro.

Öppnar den 23:de mars.

Diné som restaurangen heter nu kommer att öppna den 23:de mars och på menyn står det hamburgare.
Andreas Andersson, ägare, berättade att de gör all mat från grunden inklusive att mala köttet, det enda de får levererat är pommes frites.
I början så kommer det vara ett renodlat hamburgerställe men Andreas ser möjlighet för utveckling allt eftersom.
Andreas Andersson berättade att det här var deras första restaurang i Örebro och det är den största restaurangen som de har öppnat hittills, men de har redan verksamheter i andra delar av landet.

Stressigt på slutet.

Andreas Andersson berättade att det är skönt att de snart öppnar men det är jämt stressigt på slutet och de försöker ha ett helhetstänk i restaurangen, det gäller inte bara inredning och mat utan även personal, det ska vara bra mat och trevlig personal och alla bitar är lika viktiga för att ge kunderna en bra upplevelse.
- Inte bara en bra nit utan allt ska täckas in sa Andreas Andersson.

Lokalen gjorde att de öppnar i Örebro.

Anledningen till att de öppnar en egen restaurang i Örebro var att de hittade Soleos lokal ute på blocket och bestämde sig för att titta på den och när de väl var på plats så fastande de, att det också kommer att finnas en uteservering under sommaren var också en viktig del i beslutet.
Örebro är en trevlig stad som håller på att växa och det finns många studenter som förhoppningsvis gillar vällagade hamburgare.
- Uteserveringen var ju en orsak, sedan är det en väldigt häftig känsla med just när man går ner i källaren, tycker jag, man hade en vision framför sig direkt när man steg ner här, sa Andreas Andersson.


Tillbaka

Kommentarer:

Lämna en kommentar