×
Logotyp Knytpunkt

I Kalendern:




De senaste 5 videona.

Nytt styre i Örebro kommun.


Energikrisens påverkan på företagen i länet.


Fredrik Persson, miljöns röst i politiken.


Debatt mellan lokala Moderaterna och Socialdemokraterna.


Du hitter fler videos under menyn Video.


 

  Publicerat: 2013-09-09  

Mo Kenney.

Mo Kenney.

Mo Kenney är en Kanadensisk sångerska och låtskriverska som fångade Joel Plasketts öra när hon var bara 17 år gammal och han var också producent av hennes skiva som släpptes under 2012.
mo Kenney har sina unga år till trots redan tagit hem flera stora priser i Kanada och turnerat med Joel Plaskett och nu är hon i Sverige och på Live at heart för att promota sin skiva.

© 2013 Johan Gullberg - knytpunkt.com
2 Klickbara bilder.

Mo Kenney är en Kanadensisk sångerska och låtskriverska som fångade Joel Plasketts öra när hon var bara 17 år gammal och han var också producent av hennes skiva som släpptes under 2012.
mo Kenney har sina unga år till trots redan tagit hem flera stora priser i Kanada och turnerat med Joel Plaskett och nu är hon i Sverige och på Live at heart för att promota sin skiva.

En röst man inte glömmer.

Mo Kenney gör ett starkt intryck när hon går upp på scenen och börjar sjunga, hon passar bäst in i singer/songwriter facket men hon har en stark scennärvaro och jag uppskattade hennes låtar med lite mer fart i och när hon lös av rackartyg, den sidan av Mo Kenney kommer jag att komma ihåg.
Texterna handlar mycket om relationer som det brukar när det är singer/songwriter men alla är inte om olycklig kärlek, Deja Vu handlar snarare om när man själv är på väg att bryta upp ur ett förhållande.

Personlig med attityd.

Mo Kenney är en sångerska man inte glömmer hon känns avslappnad på scenen och texterna är varierade även om mycket är om relationer så känns hon ny och fräsch och egentligen vill jag inte sätta någon etikett på henne för hon känns som mycket mer än bara singer/songwriter.
En bra singer/songwriter behöver något som gör att de sticker ut från mängden och det gör Mo Kenney, hon känns stark och vet vad hon vill, med en röst som lockar åhörare och låttar som hänger kvar fast hon gått av scenen så Mo Kenney vill jag gärna se i Örebro igen och framför alt ska det bli kul att följa hennes framtida utveckling hon har ju precis startat sin musikaliska resa.

Mo Kenney mjukstartade festivalen.

Vi fick en kort intervju med Mo Kenney efter att hon spelat på Våghustorget där hon bland annat berättade att hennes första besök i Sverige och hennes första besök på Live at Heart inleddes med att vara smed i House of Songs, en samling av olika låtskrivare som bodde i ett kollektiv för att skriva musik.
I fyra dagar bodde Mo Kenney ute i skogen och hon var inte helt säker på vart det var men det var trevligt och hon fick en chans att skriva nya låtar och umgås med andra musiker i lugn och ro.
Eftersom de var ute i ingenting så fanns det inte så mycket annat att göra än att spela musik, vilket gav Mo inspiration till att skriva.

Mo Kenney gillade det hon sett av Live at Heart.

Mo Kenney gillar också Örebro hon hade ägnat onsdagskvällen åt att gå runt i centrala staden och på en impuls skaffade hon sig en tatuering också, bara för att kunna säga att hon tatuerat sig i Sverige.
Mo Kenney gillade det hon sett av Live at Heart, speciellt scenen på Våghustorget där alla kunde stanna till och lyssna.
Hon uppskattade att festivalen var utspridd över Örebro och att det bara var att vandra runt och lyssna på musik även om hon inte tittat på programmet än så tänkte hon lyssna till Stefanie June som spelade innan henne på Våghustorget och också Dylan Guthro som hon känner sedan tidigare.
Mo skulle också passa på att lyssna på några av de andra banden som spelade för det fanns en hel del band hon aldrig hört talas om tidigare.

Mo Kenney satsar på musiken.

Mo Kenney har satsat på musiken de senaste tre åren men hon har hållit på med musik i hela sitt liv och hon spelar flera olika instrument.
De sista tre åren har Mo Kenney haft musiken som arbete men hon vill inte kalla det för arbete egentligen eftersom det inte känns som ett jobb, det är för roligt för att vara ett jobb och hon sa att hon har haft riktig tur som får arbeta med musik.

Tillbaka

Kommentarer:

Lämna en kommentar