×
Logotyp Knytpunkt

I Kalendern:
De senaste 5 videona.

Nytt styre i Örebro kommun.


Energikrisens påverkan på företagen i länet.


Fredrik Persson, miljöns röst i politiken.


Debatt mellan lokala Moderaterna och Socialdemokraterna.


Du hitter fler videos under menyn Video.


 

  Publicerat: 2013-04-11  

Radioteater spelas in i Örebro.

Örebro Länsteater är med i ett projekt i samarbete med Radioteatern dr de ska spela in korta radioteateravsnitt runt om i Örebro.
Projektet är ett samarbete mellan radioteatern och alla 19 landets Länsteatrar, varje dag sänds en fem minuter lång teater om en modig person.

Raoul Wallenberg kalender gav inspiration.

2013 är det 100 år sedan Raoul Wallenberg föddes och för att hedra hans minne ger Forum för levande historia i samarbete med Svenska PEN ut en Raoul Wallenberg kalender.
Kalendern innehåller 365 namn på personer som har satt sin tillvaro på spel genom att kämpa för mänskliga rättigheter på något sätt.
365 namn blir ett namn per dag i kalendern.

Levande miljöer.

Radioteatern blev inspirerad av Wallenberg kalendern att de under 2013 varje dag kommer att sända en fem minuter lång pjäs om en modig person som tagit stora risker för mänskliga friheter.
Nu har turen kommit till Örebro Länsteater att spela in sina pjäser och inspelningarna kommer att göras under två dagar i april, så ser ni några skådespelare ute på stan behöver ni inte fundera på vad de gör eftersom pjäserna ska spelas in i levande miljöer runt omkring och i Örebro.

Tillbaka

Kommentarer:

Lämna en kommentar