×
Logotyp Knytpunkt

I Kalendern:
De senaste 5 videona.

Nytt styre i Örebro kommun.


Energikrisens påverkan på företagen i länet.


Fredrik Persson, miljöns röst i politiken.


Debatt mellan lokala Moderaterna och Socialdemokraterna.


Du hitter fler videos under menyn Video.


 

  Publicerat: 2013-03-03  

JAM, Ett år med nya ägare.

JAM, Ett år med nya ägare.

Musikbutiken Jam fyllde ett år den 1 mars, eller nja den har funnits i fem år men de nya ägarna har nu varit på plats i ett år och därför var det födelsekalas i butiken på kvällen.
Eftersom det är en butik fylld av musikinstrument och annat roligt så firades dagen med hjälp av två lokala band.

© 2013 Johan Gullberg - knytpunkt.com
15 Klickbara bilder.

Musikbutiken Jam fyllde ett år den 1 mars, eller nja den har funnits i fem år men de nya ägarna har nu varit på plats i ett år och därför var det födelsekalas i butiken på kvällen.
Eftersom det är en butik fylld av musikinstrument och annat roligt så firades dagen med hjälp av två lokala band.

Friends In Love.

Det första bandet är ett rätt nytt band men de har helt klart en framtid på scenen om de fortsätter i samma stil.
Vissa av medlemmarna har vi hört tidigare eftersom de var med i bandet Future Citizens och sångaren Freddie Liljegren blir bara bättre för varje gång jag hör honom.
Det här är ett band på väg fram och de spelar både covers och eget material.
Deras egna låtar är precis lika bra som de covers de spelar och det är imponerande eftersom varken bandet eller medlemmarna är direkt gamla.
De har flera riktigt bra låtar och det var lite synd att vi inte fick höra mer med dem den här kvällen men jag hoppas på fler chanser.

Generalerna.

Sen var det ett band som vi har hört många gånger och just det här att höra Generalerna akustiskt är min favorit, inne på Jam så är det trångt och publiken kommer nära vilket förhöjer upplevelsen ett snäpp extra.
Den här kvällen startade Björn Wallgren ensam på scenen och vi fick höra en helt ny låt, så ny att den inte är klar men den lät bra som den var.
Björn Wallgren har en förmåga att berätta med ord som inte är så vanlig och han kan skriva texter om det mesta vilket är riktigt bra.
Den lugna inledningen tog slut efter tre låtar för då kom resten av bandet upp och det blev låtar med lite mer fart i så som När En Stjärna Faller och något som snart räknas som en klassiker Jockes Kalas.

Nöjd ägare.

Vi fick en kort intervju med Per Bergquist en av ägarna och han han sa bland annat att det var riktigt kul att fylla ett år, det var lite oroligt att ta över butiken i stället för att bara vara anställd, men det har fungerat bra.
De har arbetat mycket med hur butiken ser ut och det är skönt att det känns som att det blir bättre hela tiden och fortsätter utvecklingen så här så så blir det riktigt bra.
JAM har också fått tillökning i personal men Janne som är servicetekniker och kan laga instrument av alla de slag.
Konkurrensen är hård på butiker och det går inte att bara ha priskrig därför har Jam försökt specialiserat sig på att verkligen ta hand om sina kunder så att de kan få sina inhandlade varor att fungera länge.
Den som har något som är trasigt kan besöka butiken och få hjälp, eller som Per sa, en utmaning är ju alltid bra.

Tillbaka

Kommentarer:

Lämna en kommentar