×
Logotyp Knytpunkt

I Kalendern:
De senaste 5 videona.

Nytt styre i Örebro kommun.


Energikrisens påverkan på företagen i länet.


Fredrik Persson, miljöns röst i politiken.


Debatt mellan lokala Moderaterna och Socialdemokraterna.


Du hitter fler videos under menyn Video.


 

  Publicerat: 2013-01-07  

Årets Fest 2013 på Club 700.

Årets Fest 2013 på Club 700.

Inledningen på 2013 var på Club 700 och Årets Fest 40+.
För sjunde året i rad var det en helkväll med musik från 60-talet och en blandning av lokala artister.

© 2013 Johan Gullberg - knytpunkt.com
45 Klickbara bilder.

Inledningen på 2013 var på Club 700 och Årets Fest 40+.
För sjunde året i rad var det en helkväll med musik från 60-talet och en blandning av lokala artister.

En knall i glamouren.

Årets fest betyder en timme med stor show under kvällen och under tidigare år har det bland annat varit Kalle Selander och hans Comedie Compagniet och Ted Åström med sin hyllning till Johnny Cash, årets show kom från restaurang Vattentornet i Örebro och huvudfiguren var John Delvis men de har en riktig show där det är fler artister som hyllas än Elvis Presley.
Systrarna K inledde kvällen med lite sång och de fick igång publiken inför showen.
När showen startade fick vi se både Marilyn Monroe och John Delvis men mina favoriter den här kvällen blev deras version av Blues Brothers.

Mycket musik.

Showen bjöd på potpurri med flera kända artister och det märks att det här gänget är vana att spela i den här typen av miljö, de är ofta nere och går runt i publiken och det gör att showen faktiskt blir roligare när man inte vet i förväg vad artisterna kommer att hitta på.
Blandningen med Blues Brothers, Marilyn Monroe och Elvis fungerar bra och att göra potpurri på deras mest kända låtar fungerar också väldigt bra.
Huvudpersonen och den som får mest egen tid på scenen är John Delvis och hans Elvis tribute fungerar också bra, Elvis är en av de odödliga artisterna och de flesta kan hans största låtar och när publiken är där för just 60-tals musik så kan det inte bli bättre.

Arrangör och DJ.

Stig Svärd är den som arrangerar Årets Fest 40+ och det är också han som står i DJ båset under kvällen.
Mellan de live artister som uppträder spelas det skivor och Stig Svärd blandar gammalt och nytt men till större delen är det musik från 60-talet och direkt de som beställt mat är klara plockas de flesta borden bort så att det istället blir ett dansgolv inne på Club 700.
Det här året var det nära att det inte blev någon show under kvällen men i sista sekunden dök Restaurang Vattentornets showensemble upp berättade Stig Svärd tidigt på kvällen och Stig hade själv inte sett dem tidigare men jag kan inte tänka mig att han blev besviken på dem.

Boogie Woogies är tradition.

Ett band son har blivit husbandet under Årets fest är Boogie Woogies.
Boogie Woogies spelar som det låter Boogie Woogie musik och de har en bred repertoar och tre olika sångare i bandet och alla tre har lite olika stil på det de gör.
Under Årets Fest turades de om att sjunga även om det var Henke Hagel och Leffe Palmroth som sjöng mest men Björn Alriksson fick sjunga en låt i alla fall.
Som vanligt blev det snabbt trångt på dansgolvet när Boogie Woogies drog igång och den här kvällen passade de på att ha Systrarna K som gästartister i två låtar.
Bandet försökte sig på att ta extranumret på en gång men det funkade inte eftersom publiken ändå ville ha mer så det vara bara för dem att sätta sig igen för en låt till.

Framehill Rockabilly band avslutade kvällen.

Framehill Rockabilly Band avslutade livemusiken den här kvällen, det här är också ett lokalt band och de kör mest covers men även lite eget material.
Framehill består av fyra Örebroare och de tog namnet efter sångarens efternamn, fast de översatte det till engelska eftersom han heter Pierre Ramberg.
Framehill var en passande avslutning på kvällens livemusik och det är kul att höra lokala band som är riktigt bra, tyvärr tunnade publiken ut en aning under Framehill men de som var kvar hade bättre plats på dansgolvet som var väl använt under hela kvällen.

Inte så trångt som det brukar.

Det här året var det inte så trångt som det brukar vara på Årets Fest men de som kom var på bra humör och det var trevlig stämning hela tiden.
Monika som var på Club 700 med sin väninna Anna-Maria var nöjda med kvällen och Monika som varit på Åres fest tidigare sa att hon saknade reklam för kvällen, nu var man tvungen att veta om själv att det skulle vara för att hitta det och det kan man förlora många besökare på, så nästa år tipsar hon om att göra mer reklam för tillställningen så att Club 700 kan bli fullt med festsugna människor nästa år för Monika var säker på att det var många fler i publiken förra året.

Tillbaka

Kommentarer:

Lämna en kommentar