×
Logotyp Knytpunkt

I Kalendern:
De senaste 5 videona.

Idrott och integration i Förortslyftet.


Moderaterna presenterade budgetförslag.


Örebro har en helt ny park på öster.


Fine Goods underhöll boende i Baronbackarna.


Du hitter fler videos under menyn Video.


  Publicerat: 2010-12-17  

Lillåns skolrestaurang nominerad till en Arla guldko.

Lillåns skolrestaurang och Rosalis Deli Drive är nominerade till tävlingen om en Arla Guldko. Lillåns skolrestaurang är nominerade i kategorin bästa miljöarbete och Rosalis Deli Drive i kategorin bästa snabbmål.

Arla Guldko är en tävling för de inom butik, restaurang och storkök som gör det där lilla extra. Tävlingen har funnits i tolv år och tanken är att uppmuntra de som gör något extra vare sig det är inom storhushåll, restaurang eller butik.
Det finns fem olika kategorier, dels de två där Örebro är med och tävlar och sedan finns det bästa seniorservering, bästa matglädjebutik, bästa matglädjeskola och där har elever själva fått nominera sin skola i år och det är en nyhet mot tidigare år.

Tre finalister kommer att utses till finalen som går av stapeln den 7 februari, vinnaren i varje kategori får en statyett, diplom och ett utbildningsstipendium.

Nu återstår bara att hoppas att Örebros två bidrag tar sig till final och naturligtvis att de vinner, vi önskar både Lillåns skolrestaurang och Rosalis Deli Drive lycka till.


Tillbaka

Kommentarer:

Lämna en kommentar