×
Logotyp Knytpunkt

I Kalendern:
De senaste 5 videona.

Idrott och integration i Förortslyftet.


Moderaterna presenterade budgetförslag.


Örebro har en helt ny park på öster.


Fine Goods underhöll boende i Baronbackarna.


Du hitter fler videos under menyn Video.


  Publicerat: 2010-11-11  

Gabriella Blomgren (MP) lämnar örebropolitiken vid årsskiftet.

Gabriella Blomgren (MP) lämnar örebropolitiken.

Under ett medlemsmöte i kväll meddelade Gabriella Blomgren (MP) att hon lämnar örebropolitiken till årsskiftet och inte ställer upp för en kommande mandatperiod.

© 2010 Johan Gullberg - knytpunkt.com

- Jag är otroligt stolt över det fina förtroende som jag fick i valet 2010 till kommunfullmäktige.
Att bli personvald i alla fyra valkretsar är mycket hedrande. Trots detta så måste jag följa min magkänsla och ta vara på dessa nya möjligheter.
säger Gabriella Blomgren i ett pressmeddelande.

Under ett medlemsmöte i kväll meddelade Gabriella Blomgren (MP) att hon lämnar örebro-politiken till årsskiftet och inte ställer upp för en kommande mandatperiod.

- Mina 4 år som kommunalråd, med ansvar för klimat- och miljöfrågor i Örebro kommun, har varit bland de roligaste och mest utvecklande jag har gjort. Det har varit en period i livet som har gett mig mycket kunskap och erfarenheter samt möjligheter att träffa människor från olika delar i samhället och inte minst i världen. Nu lockar nya möjligheter och utmaningar i Stockholm på en helt nytt plan.
Skriver Gabriella Blomgren i ett pressmeddelande.

Gabriella Blomgren uppger i pressmeddelandet att hon fått erbjudanden om uppdrag i Stockholm som lockar och att det ligger till grund för beslutet.

- Gabriella har gjort ett mycket bra arbete för Miljöpartiet och Örebro kommun i synnerhet med klimatfrågorna. Jag tycker att det är tråkigt att hon flyttar men respekterar hennes beslut och önskar henne lycka till i Stockholm. säger Fredrik Persson, kommunalråd (MP) i samma pressmeddelande.


Tillbaka

Kommentarer:

Lämna en kommentar