×
Logotyp Knytpunkt

I Kalendern:
De senaste 5 videona.

Grillkväll i Baronbackarna med Kommunistiska partiet.


Tillsammans är vi starka.


Örebro i framkant när det gäller krisberedskapen.


En liberal visionsbudget.


Du hitter fler videos under menyn Video.


  Publicerat: 2006-09-13  

Lars Lejonborg på Stortorget i Örebro.
© 2006 Johan Gullberg - Folkpartiets ledare Lars Lejonborg Lars Lejonborg var på en snabbvisit vid Folkpartiets valstuga på stortorget på tisdagen. Lars Lejonborg började sitt tal med att referera till de brandbomber som var utplacerade vid Folkpartiets valstuga i Malmö.

Det är viktigt att motarbeta de destruktiva krafter som vill störta demokratin, vi måste alla kämpa för att få behålla vår demokrati, men det är tråkigt att behöva påminna våra valarbetare så här i de sista dagarna att de måste tänka på säkerheten.
Det är ett viktigt val i år, ett val där det ligger förändring i luften, utgången av valet kommer att betyda väldigt mycket för vilken kurs Sverige kommer att ta i framtiden.

Normalt brukar Socialdemokraterna vinna när det gäller jobben men så är det inte i årets val. Många andra länder i Europa har samma problem, kan inte Socialdemokraterna ge den Svenska välfärden den styrka den behöver så behövs det en förändring.

- Det kom en rapport från LO i våras där de skriver att vi måste lägga om skolpolitiken, om Folkpartiet kommer i regeringen så ska vi se till att få en ny skolpolitik till stånd.
Vi inom alliansen har pratat oss samman i de här frågorna.
- När alliansen kommer till makten kommer vi att rivstarta arbetet både med skolan samt med integration och jämställdhet.
- Vi i alliansen kommer att stötta varandra och vi har redan framförhandlade resultat att visa.
Gör det ni kan för att stå emot våldet som vill ta ifrån oss demokratin och gå och rösta på Söndag.

Lars Lejonborg är ute på sista dagarna på sin valturne vilket gjorde att han tyvärr inte han med att prata med så många väljare på dagens besök.

© 2006 Johan Gullberg - Folkpartiets ledare Lars LejonborgEfter sitt tal på Stortorget tackades Lars Lejonborg av Staffan Werme som förärade honom en korg Kantareller.


Tillbaka

Kommentarer:

Lämna en kommentar