×
Logotyp Knytpunkt

I Kalendern:




De senaste 5 videona.

Nytt styre i Örebro kommun.


Energikrisens påverkan på företagen i länet.


Fredrik Persson, miljöns röst i politiken.


Debatt mellan lokala Moderaterna och Socialdemokraterna.


Du hitter fler videos under menyn Video.


 

  Publicerat: 2009-07-25  

På Club A GoGo, Rocking Cobra & Rattlesnake.

style="background-color:#000000; background-image:URL(bilder/black.png); display:block; overflow:auto; width:473px; height:650px;"> ©2009 Johan Gullberg - knytpunkt.com
©2009 Johan Gullberg - knytpunkt.com
©2009 Johan Gullberg - knytpunkt.com
©2009 Johan Gullberg - knytpunkt.com
På fredagskvällen var det dags för Club a Go Go på Liquid Bar, kvällens band var Rocking Cobra and the Rattlesnakes.

De som har lyssnat på blues av Örebroband ett tag har säkert hör dem tidigare bandet har funnits sedan 2000 och de har hunnit med en hel del spelningar sedan starten.
Repertoaren är som vanligt blandad och vi fick en ny låtlista under kvällen, bland annat en omarrangerad Hound Dog som de gjorde bra och lite annorlunda mot hur den vanligen framförs.
Rocking Cobra and the Rattlesnakes spelar blues från 1950-talets Chicago och New Orleans plus lite annat men det gör att det blir varierad musik och publiken uppskattar dem, vi fick höra Rock Your´e Boogie och I Got News for you samt en hel del annat i samma stil.

Publiken på Club a Go Go var verkligen på blues humör och det var flera i publiken som redan kände medlemmar i bandet, vilket hördes då det önskades låtar.
Rocking Cobra drar publik och det var även en del som inte hört dem tidigare som gillade det de hörde så de fick antagligen en lite större publik, en fördel med att spela på en Club är just att det kan bli fler som upptäcker bandet.

Rocking Cobra består av Bo E-son sång och gitarr, Pelle Ålkärr gitarr, S-O Malmsten gitarr, Mats Strömberg piano, orgel och trumpet, Richard Sjögren bas och Nils Berg trummor då de är många i bandet så blev det lite trångt på scen men det är de säkert vana vid.

Denna uppsättning musiker är lite nyare, trots att bandet har funnits länge så har de haft några olika gitarrister, men den här blandningen fungerade väldigt bra och de såg ut att ha roligt på scen.

Naturligtvis är det musik redan innan bandet spelar på Club a Go Go och under denna fredag var det Tobba Andersson som stod för låtvalet, vilket blev en blandning med rätt mycket gammal musik, men sen är ju Club a Go Go till för just rockabilly och liknande musik och att ha en liten scen för den typen av musik är helt rätt och Liquid Bar har en avslappnande och vänlig atmosfär och trevlig personal plus att gästerna var glada och trevliga under fredagskvällen.

Tillbaka

Kommentarer:

Lämna en kommentar