×
Logotyp Knytpunkt

I Kalendern:




De senaste 5 videona.

Nytt styre i Örebro kommun.


Energikrisens påverkan på företagen i länet.


Fredrik Persson, miljöns röst i politiken.


Debatt mellan lokala Moderaterna och Socialdemokraterna.


Du hitter fler videos under menyn Video.


 

  Publicerat: 2009-01-24  

Clabbe - Rakt Över Disc på Frimis.

> ©2009 Johan Gullberg - knytpunkt.com
©2009 Johan Gullberg - knytpunkt.com
Under fredagskvällen gästades Frimis av Claes "Clabbe2 af Geijerstam som var discjockey och underhöll publiken med en mix av låtar från 80-talet. Clabbe hör till en av de som varit med länge i musiklivet i Sverige ett av hans första band var Ola and the janglers som var det första Svenska bandet att ta sig in på America Billboard top 100, sedan dess så har Clabbe fortsatt både inom radio och TV.

Redan 22 började det bli lite trångt inne på Frimis och alla jag mötte var på bra humör och var ute efter en trevlig kväll, det var bland annat ett gäng arbetskompisar på plats för att lyssna på Clabbes musikmix och Jeanette hade följt med arbetskompisarna för att ha en rolig kväll på Frimis, hon berättade att hon inte varit på Frimis tidigare men tyckte att det var trevligt.

Thomas Pettersson var också på plats och han är en av stamgästerna på Frimis eftersom det är enda stället för de som har lite ålder i stan, som han sa. Thomas är jämt på Frimis oavsett vad det är för program för kvällen och han tyckte att Clabbe var bra även om det inte hade inverkat på beslutet att gå dit under kvällen.

Just att Frimis har 30 plus som ålder verkade vara uppskattat och det var fler jag pratade med som var på Frimis för första gången riktigt vad som hade fått dem att besöka Frimis var lite svårt att få reda på men alla var nöjda över kvällen så långt och de gillade musiken som spelades, sen var det kul att se Clabbe.

Några som inte besökte Frimis för att se Clabbe var ett gäng killar som hade inlett kvällen med bowling för att sedan fortsätta med ett besök på Frimis, anledningen till att de besökte Frimis var att Jocke hade varit på Frimis tidigare och tyckte att det var ett trevligt ställe, att Clabbe var den som stod i DJ-båset hade de fått reda på när de kom fram till entren.

Det var stundtals trångt på dansgolvet när det bjöds på gamla godingar från 80-talet så som Eye of the tiger med Survivor, den kommer säkert de flesta ihåg som ledmotivet till Rocky III, men det var också 9 to 5 och Mikael Rickfors stora hit Vingar, så musikutbudet var brett och publiken fick höra många av de stora hitsen från 80-talet.

Tillbaka

Kommentarer:

Lämna en kommentar