×
Logotyp Knytpunkt

I Kalendern:
De senaste 5 videona.

Grillkväll i Baronbackarna med Kommunistiska partiet.


Tillsammans är vi starka.


Örebro i framkant när det gäller krisberedskapen.


En liberal visionsbudget.


Du hitter fler videos under menyn Video.


  Publicerat: 2009-01-13  

Länsteatern i Örebro tacklar finanskrisen med sista minuten-pris.

> ©2008 Johan Gullberg - knytpunkt.com
Ur pjäsen Lejonets Unge
Pressmeddelande från Länsteatern i Örebro.

Från och med onsdag 14 januari inför Länsteatern i Örebro ett sista minuten-pris på sina ordinarie föreställningar. Trettio minuter innan föreställningsstart kan man från och med nu köpa en teaterbiljett för endast 95 kr.

- I dessa tider av finansoro och stora varsel har vi redan under hösten märkt en avmattning i publiktrycket. Detta har främst drabbat höstens stora kritikerrosade uppsättning Lejonets unge, berättar Tomas Dahlberg, tillförordnad teaterchef.

Länsteatern i Örebro vill därför passa på att genom ett bra sista minuten-pris sälja platser i teatersalongen som annars står outnyttjade. Det är också ett sätt att se till att det finns ett ännu mer prisvärt alternativ än våra redan låga biljettpriser för att säkerställa att även grupper med mindre ekonomiskt utrymme som arbetslösa och långtidssjukskrivna alltid skall ha möjlighet att se Länsteaterns produktioner.

Sista minuten-priset kommer att finnas på alla Länsteaterns ordinarie produktioner men ej på cafescenen En trappa upps arrangemang som redan är starkt subventionerade. Nu närmast finns möjlighet att utnyttja detta på kvarvarande 12 föreställningar av Lejonets unge.

För ytterligare information och/ eller frågor kontakta Länsteaterns marknadsavdelning:
Sara Kalander Tel 019-689 89 14
E-post sara.kalander@lansteatern.se www.lansteatern.se


Tillbaka

Kommentarer:

Lämna en kommentar