×
Logotyp Knytpunkt

I Kalendern:
De senaste 5 videona.

Fine Goods underhöll boende i Baronbackarna.


Grillkväll i Baronbackarna med Kommunistiska partiet.


Tillsammans är vi starka.


Örebro i framkant när det gäller krisberedskapen.


Du hitter fler videos under menyn Video.


  Publicerat: 2008-12-06  

Staffan Werme firad på 50-årsdagen.

> ©2008 Johan Gullberg - knytpunkt.com
Under fredagseftermiddagen blev Staffan Werme firad på 50 års dagen på Örebro Konserthus.
Stundtals var kön lång för att komma fram och överlämna paket eller blommor till Kommunstyrelsens ordförande.

Staffan Werme har ägnat cirka 20 år åt politiken och han startade sin politiska bana när det gäller Tysslingen som i början inte var en förening utan ett kommunalt ärende och för att kunna arbeta där var man tvungen att vara politiker.

Staffan Werme säger att det han saknar mest är möjlighet att ägna sig åt miljöfrågor, som var det han startade med och att han inte heller har tid för fågelskådning längre, på grund av ett pressat schema. Tidigare kunde han vara ute fem gånger i veckan och titta på fåglar medan det nu är mycket om han hinner fem gånger per år.

Att politiken har blivit så personfixerad är en del av anledningen, media bevakningen på våra politiker har ökat markant och Staffan som har varit med ett tag har tydligt märkt av den utvecklingen.
På frågan om han måste vara tillgänglig så mycket blev svaret att de håller på att tittar på hur de kan lägga upp det just nu så att någon är tillgänglig även om det kommer att vara fler än Staffan Werme. Media var även på plats på Konserthuset och det märks tydligt att det mediala intresset för Staffan Werme är stort i Örebro vilket kanske egentligen inte är så konstigt då han är en av våra mest färgstarka personligheter inom politiken.

Det var flera representanter från koalition Örebro som passade på att gratulera Staffan Werme på födelsedagen och Staffan tycker själv att det är viktigt att ha trevliga dagar och göra något roligt även i arbetet. Det är även viktigt att lyfta det positiva som finns och att uppmuntra människor i sin omgivning.

Det som hittills varit trevligast under dagen var på morgonen när hans son ville att han skulle öppna ett litet paket. Staffan Werme fick många paket och mycket blommor, så pass mycket att vi undrar om bordet de hade ställt fram verkligen kommer att räcka till, redan efter enbart halva tiden så var bordet välfyllt och kön hade minskat lite, men den fylldes fortfarande på.

Vi önskar Staffan Werme ett stort grattis på födelsedagen och hoppas att han snart får möjlighet att ha lite mer fritid trots att han har en viktig post i Örebro kommun.


Tillbaka

Kommentarer:

Lämna en kommentar