×
Logotyp Knytpunkt

I Kalendern:
De senaste 5 videona.

Grillkväll i Baronbackarna med Kommunistiska partiet.


Tillsammans är vi starka.


Örebro i framkant när det gäller krisberedskapen.


En liberal visionsbudget.


Du hitter fler videos under menyn Video.


  Publicerat: 2007-11-23  

Invigning av Krämaren.

©2007 Johan Gullberg - knytpunkt.com
Tidigare handels och nuvarande försvarsminister Sten Tolgfors (M) höll inledningstalet och avtäckte en av skyltarna på Krämarhuset.

©2007 Johan Gullberg - knytpunkt.com
Fantastic Four (www.fantasticfour.se) underhöll publiken.

Torsdagen 22 november var det invigning av Krämaren efter en ombyggnation som har tagit 18 månader att genomföra.

Invigningstalare var Sten Tolgfors (M) försvarsminister i regeringen.

Sten Tolgfors han bara hälsa på besökarna och önska dem välkomna till invigningen innan tekniken gav upp, mikrofonen slutade fungera men det tog inte så lång tid för dem att fixa så att ljudet kom tillbaka igen och Tolgfors kommenterade avbrottet med att Krämarens krisberedskap verkar vara god.

När Krämaren nu nyinvigs så kommer det att innebära en positiv injektion för Örebro city, här möts det traditionsenliga med det nya och Krämaren kommer att locka människor in till centrala Örebro för att handla.

Efter talet fick Sten Tolgfors avtäcka den nya Krämarskylten på fasaden.

Nya Krämaren kommer att ge ett lyft till handeln inne i Örebro, det är ljusa och trevliga lokaler som alla besökare inbjöds att titta på. Besökarna var många och polisen fick hjälpa en av bussarna att passera vid Krämaren eftersom vägen var helt full med människor som lyssnade på invigningstalet.

Inne på Krämaren bjöds det på tårta samt musik av Fantastic Four som är ett Svenskt Motownband. Vi fick höra många av guldkornen från Motown, grabbarna bjöd på en trevlig och underhållande show och är väldigt duktiga på det de gör.

Krämaren kommer att ha olika aktiviteter ända till på söndag. Först ut är Patrizia och Sam från Idol 2007 klockan 16 på fredagen, på lördagen är det Brolle Jr som underhåller klockan 13 och sist men inte minst så ägnas söndagen åt barnen med Nicke nyfiken och Ballongclownen Kick mellan 12-15.

Vi fick även en liten pratstund med Inger Högström-Westerling (M) som sa att hon tyckte att Krämaren har blivit väldigt fint och modernt och kommer att bli ett lyft för hela centrum. De har verkligen arbetat hårt och fått ett väldigt tilltalande resultat. Nästa stora projekt är att de ska göra om Träffpunkt nu när Krämaren är klar och Inger Högström-Westerling ser fram emot att få se även den gallerian klar och modernare än vad den är i dag.


Tillbaka

Kommentarer:

Lämna en kommentar