×
Logotyp Knytpunkt

I Kalendern:
De senaste 5 videona.

Grillkväll i Baronbackarna med Kommunistiska partiet.


Tillsammans är vi starka.


Örebro i framkant när det gäller krisberedskapen.


En liberal visionsbudget.


Du hitter fler videos under menyn Video.


  Publicerat: 2005-10-04  

Kanelbullens dag.

Kannelbullens dag.

Du har väl inte missat att det är kanelbullens dag?
Skulle Du ha råkat göra det är väl kanske inte hela världen, men en trevlig stund vid kaffebordet kan man väl ändå önska sig.

© 2006 Johan Gullberg - knytpunkt.com
Robin, 9 år nåja 8 år när bilden togs, har varit en ganska driven bullbakerska både denna speciella dag och andra i flera år.

Du har väl inte missat att det är kanelbullens dag?
Skulle Du ha råkat göra det är väl kanske inte hela världen, men en trevlig stund vid kaffebordet kan man väl ändå önska sig.

En ganska driven bagerska med tanke på åldern.

Robin, 9 år nåja 8 år när bilden togs, har varit en ganska driven bullbagerska både denna speciella dag och andra i flera år.
Här visar hon ett exempel på ett bullbak som inte behöver skämmas för sig, och som till och med de flesta vuxna skulle varit nöjda med.

- Det är roligt att baka säger Robin, som själv bakat bullar till sina födelsedagar sedan sexårsdagen, fast kletigt, jag tycker inte om att ha på smöret för då går degen sönder så lätt, fast att snurra dem är roligt.

Pappa brukar värma mjölken och smöret och hjälpa mig lite med att knåda och kavla, säger Robin, fast resten vill jag göra självt.
- Efter skolan idag ska vi också baka bullar har Robin bestämt, fast bara om Pappa har tid förstås, för att baka bullar och laga mat gör man bara med pappa för då gör det inget om det blir kladdigt eller man spiller en massa på golvet, med mamma bakas det i stället kakor för det är hon mycket bättre på en pappa.


Tillbaka

Kommentarer:

Lämna en kommentar