×
Logotyp Knytpunkt

I Kalendern:




De senaste 5 videona.

Nytt styre i Örebro kommun.


Energikrisens påverkan på företagen i länet.


Fredrik Persson, miljöns röst i politiken.


Debatt mellan lokala Moderaterna och Socialdemokraterna.


Du hitter fler videos under menyn Video.


 

  Publicerat: 2007-11-08  

Daniel Lemma och Christian Kjellvander på Najz Prajz.

©2007 Johan Gullberg - knytpunkt.com
©2007 Johan Gullberg - knytpunkt.com
©2007 Johan Gullberg - knytpunkt.com
På kvällen den 8 november var Daniel Lemma på besök på Najz Prajz i Örebro för att signera sin nya skiva.
Skivan släpptes den 7 november och heter Somebody on youre side.

Daniel Lemma var på bra humör och vi fick höra fyra låtar från hans nya album Somebody on youre side, han startade med titelspåret på skivan och sedan följde Keeps getting better och Fool`s apology för att avsluta med Baby doll.

David Lemma får räknas som van vid att spela med tanke på att Somebody on your side är hans fjärde skiva, men den första han släpper på sitt egna bolag Dextra music, han gjorde skivdebut 2001 med skivan Morning train där hans stora hit If i used to love you fanns med, den har de flesta hört någon gång.

Daniel Lemma låter likadan live som han gör på skiva och det tycker jag är väldigt bra, han är även mycket duktig på att framföra sina låtar så nu ser i fram emot hans turne som är tänkt att starta någon gång under början på nästa år. Datumen är inte satta än enligt Daniel Lemma men vi kommer att hålla ögonen öppna efter honom nästa år och hoppas att vi får chans att höra honom på en riktig konsert.

Efter Daniel Lemma kom Christian Kjellvander för att ta scenen i besittning.
Christian Kjellvander släppte sin andra solo platta den 19.de oktober och var på Najz Prajz för att signera skivan till de som ville. Christian Kjellvander hade hjälp på scenen av sin fru Therese.

Vi uppskattar att drygt femtio personer som hade tagit sig till Najz Prajz på Drottninggatan för att höra bra akustisk musik och många passade på att få skivor signerad.

Tillbaka

Kommentarer:

Lämna en kommentar