×
Logotyp Knytpunkt

I Kalendern:
De senaste 5 videona.

Idrott och integration i Förortslyftet.


Moderaterna presenterade budgetförslag.


Örebro har en helt ny park på öster.


Fine Goods underhöll boende i Baronbackarna.


Du hitter fler videos under menyn Video.


  Publicerat: 2015-08-15  

Fullträff med allsång från stora scenen.

Fullträff med allsång från stora scenen.

Allsång vid slottet med Lotta Engberg blev en publik succé, oavsett åt vilket håll man tittade så var det packat med människor och allsången steg riktigt högt ibland.
Lotta Engberg som normalt leder allsång på Liseberg gjorde ett riktigt bra jobb den här kvällen för det var Örebro som stod i fokus och även om jag gärna hade sett lite fler lokala artister så var det ett genomtänkt program.

© 2015 Johan Gullberg - knytpunkt.com
50 Klickbara bilder.

Allsång vid slottet med Lotta Engberg blev en publik succé, oavsett åt vilket håll man tittade så var det packat med människor och allsången steg riktigt högt ibland.
Lotta Engberg som normalt leder allsång på Liseberg gjorde ett riktigt bra jobb den här kvällen för det var Örebro som stod i fokus och även om jag gärna hade sett lite fler lokala artister så var det ett genomtänkt program.

Blandade artister.

Den här kvällen bjöd på flera lokala artister och Gladys del Pilar var av dem.
Gladys berättade att hon när hon bodde i Örebro plankade in på Gustavsvik för att bada under sommarnätter och när Lotta Engberg frågade publiken vilka fler som hade gjort så så var det många händer som åkte i luften, men det var naturligtvis innan Gustavsvik blev ett äventyrsbad.
Gladys del Pilar sjöng bland annat Gabriellas sång och den klarade hon av bra fast den är inte den enklaste.

Starkt framförande.

Helena Salo har vi hört flera gånger och hon är alltid lika bra, rösten är stark och hon har en scennärvaro som få andra har vilket gör att hon fastnar i minnet och hennes version av One Night Only kommer jag att bära med mig länge för det var en av de bästa som jag har hört.
Helena Salo sjöng också Michelangelo som allsång och hon gjorde den precis lika bra.

Bara gamla bitar.

På låtvalet till allsången kan man dra slutsatsen att den riktar sig till lite äldre publik, eftersom det enbart var gamla låtar som sjöngs
Först ut var Dagny och allsång blev det, Lotta Engberg var en riktig fullträff att leda allsången hon har förmågan att få med sig publiken och att hon var ute och gick med mikrofonen gjorde det bara ännu bättre, en del i publiken fick hjälpa till att sjunga och det är uppskattat.
Sjösala vals fick vi också sjunga till och avslutningslåten var Vår Bästa Tid Är Nu.

Framtidens artist.

Oliver Jadeborn var kanske till den här kvällen ett nytt namn för många Örebroare, men efter att ha varit med på allsången vid slottet hoppas jag att många har fått upp ögonen för den här kommande sångaren.
Vi hade turen att höra honom redan förra året och jag kan konstatera att han har växt väldigt mycket på ett år, rösten är i behåll men han känns säkrare och det gör att scenframträdandet blir bättre, men att det här är en grabb som gillar att sjunga det märks tydligt och det märktes för ett år sedan också.
Den här kvällen sjöng han en ny låt och den gjorde han lika bra som A piano in the dark som vi fick höra igen, Oliver har känslan och alla toner sitter där de ska så honom kommer det bli kul att följa framöver.

Gammalt och nytt.

Magnus Carlsson sjöng Möt mig i gamla stan och då lyckades de också få med Tommy Krångh på ett hörn, han var tyvärr inte där personligen utan det var en inspelning men kul att en Örebroare får den uppmärksamheten.
Magnus Carlsson är en sådan där artist som jämt är bra, han trivs på scenen, det enda som var lite synd idag var att publikkontakten uteblev eftersom scenen var ute på vattnet och publiken rätt långt bort, men trots det så gick känslan igenom när Magnus var på scenen.
Allsångslåten från Magnus Carlsson sjöng var från tiden med Barbados, Se Mig var också hans första bidrag i Melodifestivalen och den passar utmärkt som allsång.

Allsångsduell mellan Göteborg och Örebro.

Många Örebroare har väl passat på att gå på allsång på Strömpis med Magnus Sjögren under sommaren och den här kvällen när det var allsång vid slottet så passade Lotta Engberg på att ha en allsångsduell med Magnus för att se vilken allsång som var bäst och Magnus fick då sjunga tre av sina låtar, Jag ska förföra en ängel är en låt han bara ska sjunga när han är på scen och allsången gick faktiskt rätt bra.
Vem som vann var lite svårt att avgöra men enligt Lotta Engberg så var det Örebro och något annat kunde det kanske inte ha blivit även om allsången under hennes låtar var riktigt stark så hade det varit lite konstigt om Göteborg hade vunnit.

En liten dansskola.

Dermot Clemenger kom också upp på scenen en liten stund för att berätta om bugg along som var på fredagen och för att få fler par att bli danssugna så blev det också en liten dansskola från scenen och det var kul att se hur i stort sett hela publiken kom på fötter och dansade med.
Dermot Clemenger fick också leda en allsång och då blev det Margareta och efter första refrängen så ökade Lotta pressen lite och fick honom att göra dansstegen han precis lärt ut samtidigt som han sjöng och han klarade av båda jobben med glans.

Jessica Andersson med nytt material.

Jessica Andersson var också med under allsången och hon fick köra både gammalt och nytt, den nya låten var min favorit med henne den här kvällen fram tills att hon och Magnus Carlsson sjöng duett i Gimme, Gimme, Gimme för den gjorde de riktigt bra och det är precis så en duett ska vara, samspelet mellan de som sjunger behöver finnas där och det gjorde det den här kvällen.


Tillbaka

Kommentarer:

Lämna en kommentar