×
Logotyp Knytpunkt

I Kalendern:
De senaste 5 videona.

Idrott och integration i Förortslyftet.


Moderaterna presenterade budgetförslag.


Örebro har en helt ny park på öster.


Fine Goods underhöll boende i Baronbackarna.


Du hitter fler videos under menyn Video.


  Publicerat: 2015-06-17  

Områdesfest i Varbergaparken.

Områdesfest i Varbergaparken.

Under fyra dagar mellan 14:00 - 18:00 håller Verdandi Örebro och ABF en områdesfest i Varbergaparken och vi passade på att besöka den första dagen när det var ponnyridning och betongmålning som aktiviteter, musik blev det också och det kommer det att bli de andra dagarna också i parken men ponnyridningen var bara under måndagen.

© 2015 Johan Gullberg - knytpunkt.com
22 Klickbara bilder.

Under fyra dagar mellan 14:00 - 18:00 håller Verdandi Örebro och ABF en områdesfest i Varbergaparken och vi passade på att besöka den första dagen när det var ponnyridning och betongmålning som aktiviteter, musik blev det också och det kommer det att bli de andra dagarna också i parken men ponnyridningen var bara under måndagen.

Varberga 50 år.

Bostadsområdet Varberga på väster i Örebro firar femtio år i år och med anledning av det kommer det att vara flera olika saker i området, den här veckan har Verdandi Örebro och ABF en fyra dagars områdesfest och eftersom de är i Varbergaparken så är det nästan lika mycket för Oxhagen eftersom gränsen mellan de båda områdena går precis vid scenen som finns i parken.
Den här första dagen var det bland annat ponnyridning för den som var intresserad och intresset var stort för vid hästarna var det kö nästan hela tiden.
Regina Fallberg från Stall Släte berättade att hon och hennes hästar rätt ofta är i Örebro på olika saker och att hästarna trivs med att vara ute och Varbergaparken var ett bra ställe med massor med gräs åt hästarna.

Viktigt med aktiviteter.

Carina Dahl ombudsman Verdandi Örebro berättade att det är viktigt att skapa aktiviteter ute i bostadsområden, speciellt där man vet att många inte kommer att vara med i firandet i centrala Örebro.
Verdandi har fått medel från jubileumsfonden för att arrangera festen och det blir underhållning varje dag, tre eller fyra artister kommer att framträda på scenen.
Under onsdagen blir det ansiktsmålning och festen riktar sig till alla som bor i närheten, eller egentligen bara Örebroare som vill ta sig till Varbergaparken.
Carina Dahl berättade också att hon älskar de här bostadsområdena eftersom de ligger nära naturen, men hon tror också att det finns ett behov av mer aktiviteter.

Felicia imponerande.

Felicia Bellström hette första artisten på scenen och hon sjöng covers på olika artister, efter ett par låtar som hon ackompanjerade sig själv med gitarr fick hon hjälp på scenen av Arvid Riemer som tog över gitarren.
Vi fick bland annat höra två covers på Håkan Hellström, Du kan gå din egen väg och En midsommarnattsdröm men också några engelska låtar som Ed Sheerans Lego house och trots att det är rätt stor skillnad på Håkan Hellström och Ed Sheeran så klarade Felicia av att tolka båda artisternas låtar riktigt bra.

Kanske inte satsar på musiken.

Felicia berättade efter sitt framträdande att det var roligt att få spela i Varbergaparken och det var inte första gången hon stod på den scenen och just scenen i Varbergaparken är något hon uppskattar för att det blir lite mer ordning med ljud och sådant när det finns en riktig scen att använda.
Felicia började i musikskola i fyran och nu läser hon på ett musikgymnasium i Örebro men hon vet inte om hon ska satsa på musiken eller göra något annat.
- Jag tycker inte att mans ska sikta för högt för att man ska inte göra sig själv besviken om det inte blir så som man har tänkt sig, sa Felicia Bellström.

Håkan Hellström är idolen.

Felicia Bellström berättade att hon lyssnar på rätt blandad musik men Håkan Hellström är en av hennes stora favoriter och anledningen var enkel, han har bra texter som går rätt in i hjärtat.
Felicia brukar göra om låtar hon sjunger så att de blir som hon vill ha dem, men hon sjunger enbart covers.

Isabella en ung begåvning.

Isabella Larsson var nästa sångerska på scenen och här finns det möjligheter för framtiden, trots sin unga ålder så är rösten riktigt bra och hon är duktig på scenen trots att hon inte framträtt så mycket tidigare, när hon får lite mer vana vid scenen så kommer det att bli riktigt intressant att höra henne igen.
Isabella berättade efter hennes stund på scenen att det var kul att stå på scenen och att hon har framträtt framför publik så där tre gånger tidigare, men hon är inte nervös för att stå på scenen.
Isabella föredrar popmusik men hon gillar också en del rap.

One Direction är favoriterna.

Isabellas största favoriter är One Direction, dels för att de är snygga, sjunger bra och de bjuder på sig själva.
Isabella har försökt att skriva en egen låt hittills men den blev inget bra enligt henne själv, men låtskrivande är ändå något hon funderar på inför framtiden.


Tillbaka

Kommentarer:

Lämna en kommentar