×
Logotyp Knytpunkt

I Kalendern:
De senaste 5 videona.

Idrott och integration i Förortslyftet.


Moderaterna presenterade budgetförslag.


Örebro har en helt ny park på öster.


Fine Goods underhöll boende i Baronbackarna.


Du hitter fler videos under menyn Video.


  Publicerat: 2015-06-07  

Publikrekord på Strömpis när Allsången hade premiär.

Publikrekord på Strömpis när Allsången hade premiär.

Början av juni betyder premiär på allsången på Villa Strömpis och den här årgången när de firar 7,5 år så inledde de med ett publikrekord och trängseln var stor inne på Strömpis redan en bra stund innan det var dags för Magnus Sjögren och det lilla allsångsbandet att dra igång.

Början av juni betyder premiär på allsången på Villa Strömpis och den här årgången när de firar 7,5 år så inledde de med ett publikrekord och trängseln var stor inne på Strömpis redan en bra stund innan det var dags för Magnus Sjögren och det lilla allsångsbandet att dra igång.

En kavalkad av välkända låtar, ja nästan i alla fall.

Allsången betyder att det spelas gamla låtar som de flesta kan men Magnus Sjögren och bandet har en förmåga att även slänga in lite nya låtar ibland eller att de blandar ihop låtar vilket gör att man aldrig riktigt vet vad som väntar en sådan här kväll, förutom att det blir roligt och gillar man att sjunga så är det extra roligt när hela publiken inne på Strömpis tar i så mycket de kan.
I år så är det rätt många nya låtar med i allsångshäftet och den här premiärkvällen spelades Slå mig hårt i ansiktet, en av de stora hitlåtarna under förra året var kanske inte ett helt logiskt val för de som varit med på tidigare allsånger, men för att blanda upp åldersmixen på publiken behövs det nyare låtar också.

Publiken är inte med jämt.

Magnus Sjöberg gillar allsång och det märks, sen att han verkar lite trött på vissa låtar det kan jag stå ut med, Jag vill ha en egen måne och En kväll i juni är lite av en tradition när det är allsång men de kan också kännas lite för vanliga, men allsång blir det, riktigt ordentligt.
Den enda låten man kan vara helt säker på att den kommer det är Så där som är introt till allsången och att inleda med Magnus Sjögrens Svenska sommar var något som jag gillade och den fungerade utmärkt för att fånga publikens uppmärksamhet.
Som vanligt var inte publiken riktigt med när det var Så där utan när det var dags för publiken att sjunga så blev det tyst första omgången men det tog sig och blev bättre.

Lekfullt och kul.

Det blev två bonuslåtar den här kvällen också för Hej Baberiba och Jag hade en gång en båt sjöngs utan att vara med i allsångshäftet, men samtidigt de två låtarna kan de flesta, trots allt och publiken behöver inte texthäftet så ofta utan det räcker med texten som som syns på skärmen bak på scen.
Magnus Sjögren är duktig på att ge publiken det de vill ha och eftersom han tycker att det är kul och trivs på scenen så har publiken också kul.
Den här gången kunde inte Magnus gå ner i publiken som han normalt brukar, han är den där typen av sångare som hellre är ute i publiken än på scenen normalt men med tanke på mängden av publik så fick han hålla sig på scenen den här kvällen och det gjorde ju också att han inte hade lika mycket publikkontakt som vanligt.

Publiken väljer.

Det som är roligt med allsången på Villa Strömpis är att publiken ofta får välja vad som ska sjungas även om Magnus Sjögren valde ovanligt mycket under premiären, men att låta publiken vara med och välja gör att man vet aldrig vilka låtar det blir.
En låt som brukar vara självklar det är Jag vill ha en egen måne och sedan Magnus Sjögrens egna låtar, speciellt jag ska förföra en ängel och En sommardag i stan.
Nu med ett uppdaterat allsångshäfte så kommer det säkert att kunna bli lite mer variation på det som sjungs och det är många fredagar kvar eftersom allsången håller på in i augusti, men vill ni ha en timme som är väldigt rolig så passa på att besöka allsången på Strömpis.


Tillbaka

Kommentarer:

Lämna en kommentar