×
Logotyp Knytpunkt

I Kalendern:
De senaste 5 videona.

Nytt styre i Örebro kommun.


Energikrisens påverkan på företagen i länet.


Fredrik Persson, miljöns röst i politiken.


Debatt mellan lokala Moderaterna och Socialdemokraterna.


Du hitter fler videos under menyn Video.


 

  Publicerat: 2014-10-22  

The Legends kommer till Conventum.

The Legends kommer till Conventum.

The Legends kommer tillbaka till Örebro och den här gången har de en gästartist med sig, nämligen Jerry Lee Lewis syster Linda Gail och ni som saknar riktig rock n roll borde se The legends för här blir det idel hitlåtar från gångna tider.

The Legends kommer tillbaka till Örebro och den här gången har de en gästartist med sig, nämligen Jerry Lee Lewis syster Linda Gail och ni som saknar riktig rock n` roll borde se The legends för här blir det idel hitlåtar från gångna tider.

Tribute när det är som bäst.

The Legends är en trio som består av Jerry Carlsson, Henrik Åberg och Johnny Duvert, de bjuder på en stor och färgsprakande show som Jerry Lee Lewis, Elvis Presley och Roy Orbison.
Sist de var i Örebro så fick de nästan taket att lyfta på konserthuset och nu på Convetum har de en större scen att använda sig av vilket bådar gott.
Musikaliskt så håller de sig trogna originalen och det här är verkligen en tributeshow som är värd att se, de brukar ha en avslappnad attityd på scenen men behåller ändå den där känslan av att man flyttas tillbaka i tiden.

Mycket arbete.

Det märks tydligt att de här artisterna verkligen tycker om det de gör och hyllningarna till tre stora amerikanska sångare blir mäktig, men det är inte tråkigt och stelt utan levande och varmt.
Det brukar vara en genomarbetat show som erbjuder den bredd som alla tre artister hade, allt från scenkläder till ljus och ljud är genomtänkt för att ge en så bra upplevelse som möjligt och samspelet mellan sångarna är också bra och ibland en hel del improviserat.

Tillbaka

Kommentarer:

Lämna en kommentar