×
Logotyp Knytpunkt

I Kalendern:
De senaste 5 videona.

Återbruk lockade många.

För första gången arrangerade Örebro Kommun med fler en minimässa om återbruk på Stortorget och det var många besökare på plats redan tidigt på dagen och de hade fått ihop många deltagare så att övre delen på Stortorget blev som ett eget litet torg vilket skapade en mysig stämning.
Konferencier under dagen var Magnus Sjögren och det var tal av Kenneth Nilsson (S), musik av Mother Mink och en modevisning av elever från Drottning Blankas gymnasieskola.S, KD och C i fortsatt samarbete i Örebro kommun.

Seniorfestivalen 2018 invigd.

Liberalparty vid Demokratitorget.

Lars Adaktusson (KD) på besök i valstugan.

Du hitter fler videos under menyn Video.


  Publicerat: 2010-11-11  

Gabriella Blomgren (MP) lämnar örebropolitiken vid årsskiftet.

Gabriella Blomgren (MP) lämnar örebropolitiken.

Under ett medlemsmöte i kväll meddelade Gabriella Blomgren (MP) att hon lämnar örebropolitiken till årsskiftet och inte ställer upp för en kommande mandatperiod.

© 2010 Johan Gullberg - knytpunkt.com

- Jag är otroligt stolt över det fina förtroende som jag fick i valet 2010 till kommunfullmäktige.
Att bli personvald i alla fyra valkretsar är mycket hedrande. Trots detta så måste jag följa min magkänsla och ta vara på dessa nya möjligheter.
säger Gabriella Blomgren i ett pressmeddelande.

Under ett medlemsmöte i kväll meddelade Gabriella Blomgren (MP) att hon lämnar örebro-politiken till årsskiftet och inte ställer upp för en kommande mandatperiod.

- Mina 4 år som kommunalråd, med ansvar för klimat- och miljöfrågor i Örebro kommun, har varit bland de roligaste och mest utvecklande jag har gjort. Det har varit en period i livet som har gett mig mycket kunskap och erfarenheter samt möjligheter att träffa människor från olika delar i samhället och inte minst i världen. Nu lockar nya möjligheter och utmaningar i Stockholm på en helt nytt plan.
Skriver Gabriella Blomgren i ett pressmeddelande.

Gabriella Blomgren uppger i pressmeddelandet att hon fått erbjudanden om uppdrag i Stockholm som lockar och att det ligger till grund för beslutet.

- Gabriella har gjort ett mycket bra arbete för Miljöpartiet och Örebro kommun i synnerhet med klimatfrågorna. Jag tycker att det är tråkigt att hon flyttar men respekterar hennes beslut och önskar henne lycka till i Stockholm. säger Fredrik Persson, kommunalråd (MP) i samma pressmeddelande.


Tillbaka

Kommentarer:

Lämna en kommentar