×
Logotyp Knytpunkt

I Kalendern:
De senaste 5 videona.

Örebros första pumptrackbana invigd.


Vivallakullen invigd efter en stor upprustning.


Jonas Sjöstedt och Malin Björk på Örebrobesök.


Jan Björklund besökte valstugan på Stortorget.


Du hitter fler videos under menyn Video.


  Publicerat: 2007-11-25  

Magnus Uggla på Club700.

© 2007 Johan Gullberg - knytpunkt.com
© 2007 Johan Gullberg - knytpunkt.com
© 2007 Johan Gullberg - knytpunkt.com
© 2007 Johan Gullberg - knytpunkt.com
© 2007 Johan Gullberg - knytpunkt.com
Lördagen 24de november var det full fart på Club700 i Örebro eftersom Magnus Uggla var på besök med sin turne i Örebro.

Stämningen var på topp redan innan Magnus Uggla gick ut på scen.
Redan en halvtimme innan det var dags att börja så ropade publiken på Magnus Uggla så det märks tydligt att han är en av Sveriges mest omtyckta artist.

När Magnus Uggla äntligen kom ut på scen så steg jublet mot taket och han bjöd på en väldigt bra show, delen mitt i där han förklarade att han tyvärr inte kunde framföra alla sina hits på en konsert var ett väldigt bra drag eftersom han bad publiken önska låtar från hans långa musikaliska karriär.

Först ut av publikens önskning blev Nitar och läder, det är enkelt att märka vilka av Magnus Ugglas sånger som publiken gillar mest och Nitar och läder var helt klart en av dem, Magnus behövde inte sjunga mycket av texten eftersom publiken hjälpte till.
Efter sången så uppmanade Magnus alla killar att gå hem och plocka fram piskor och handbojorna eftersom han fick alla tjejer att sjunga allsång på sista refrängen.

När första sången blev önskad så fick en tjej ur publiken. Millan, göra Magnus Uggla sällskap på scenen för att hjälpa till att sjunga den. Efter sången ville Millan ha ett kort på sig och Magnus vilket gitarristen var snäll och hjälpte henne med.

Under framförandet av Dansar aldrig nykter tyckte Magnus Uggla att hela publiken skulle hoppa upp och ner också om de skulle sjunga med vilket resulterade i att nästan hela Club 700 hoppade, då har artisten verkligen fått grepp om publiken.

Magnus Uggla är väldigt bra på scen och har enkelt att få med sig publiken, det var mer eller mindre allsång i alla låtar han framförde och det måste vi säga är ett bra betyg, att lyckas få Örebroare att sjunga så att de nästan överröstar bandet.

Magnus Uggla fick även publiken att säga Magnus Uggla i Örebro för att han skulle kunna använda det på sin blogg under morgondagen, på sitt lite retsamma humör fick han även publiken att samstämmigt ropa att Johannes är en fegis. Det var nästan så att taket lyfte från cluben sådant gensvar blev det.

När man är på en konsert med Magnus Uggla så tänker man inte på att han har hållit på rätt länge med musik, första skivan kom ut 1975 ändå känns inte Hallå så gammal, samma sak med många av hans texter, de har klarat sig oerhört bra genom åren och är fortfarande omtyckta men nu av både gamla fans och en ny generation.

En ny generation ja, uppenbart under kvällen på Club700 var att en hel del i publiken tillhörde en lite yngre årskull, likväl kunde de sjunga med i allt som bjöds från scen, oavsett det var av Magnus Ugglas lite nyare material eller det äldre.

Kvällen avslutades med att Magnus Uggla hade försäljning och signering av sin nya skiva och med tanke på kön som ringlade fram till honom fick han sitta i foajen på Club700 ett bra tag.

Det som mest ger ett intryck under kvällen är en bra blandning på låtar framförda på ett mycket bra sätt och den höga stämningen bland publiken, helt enkelt en bra och mycket sevärd show.


Tillbaka

Kommentarer:

2007-11-26 07:56:51   Av: Håkan E

Fina bilder ni fick ifrån Magnus Uggla, Johan och Camilla.

2007-11-29 00:34:42   Av:

Årets konsert helt klart, outstanding.

Lämna en kommentar