×
Logotyp Knytpunkt

I Kalendern:
De senaste 5 videona.

Återbruk lockade många.

För första gången arrangerade Örebro Kommun med fler en minimässa om återbruk på Stortorget och det var många besökare på plats redan tidigt på dagen och de hade fått ihop många deltagare så att övre delen på Stortorget blev som ett eget litet torg vilket skapade en mysig stämning.
Konferencier under dagen var Magnus Sjögren och det var tal av Kenneth Nilsson (S), musik av Mother Mink och en modevisning av elever från Drottning Blankas gymnasieskola.S, KD och C i fortsatt samarbete i Örebro kommun.

Seniorfestivalen 2018 invigd.

Liberalparty vid Demokratitorget.

Lars Adaktusson (KD) på besök i valstugan.

Du hitter fler videos under menyn Video.


  Publicerat: 2010-12-17  

Public Service - Av regeringens nåde.

Regeringen har beslutat om en myndighetsprövning av programideer inom public servicebolagen SVT, SR och UR.
Bolagen ska i framtiden inte få starta nya programtjänster av vikt som inte anmälts till regeringen och godkänts av Myndigheten för radio och tv.

I ett pressmeddelande från Kulturdepartementet meddelas det att regeringen idag fattat beslut om ett system där SR, SVT och UR måste anmäla alla nya programtjänster och andra tjänster av större betydelse till regeringen för förhandsgranskning.
Den huvudsakliga orsaken uppges i pressmeddelandet vara att skydda de kommersiella aktörerna på mediemarknaden.

I ett förtydligande påpekar departementet att det inte rör sig om innehållsprövning. Public Service bolagen ska ha fått detaljerade anvisningar från regeringen om vad som ska omfattas av anmälningsplikten.
De nya reglerna gavs i samband med att regeringen fattade beslut om anslagsvillkoren för 2011.


Tillbaka

Kommentarer:

Lämna en kommentar