×
Logotyp Knytpunkt

I Kalendern:
De senaste 5 videona.

Återbruk lockade många.

För första gången arrangerade Örebro Kommun med fler en minimässa om återbruk på Stortorget och det var många besökare på plats redan tidigt på dagen och de hade fått ihop många deltagare så att övre delen på Stortorget blev som ett eget litet torg vilket skapade en mysig stämning.
Konferencier under dagen var Magnus Sjögren och det var tal av Kenneth Nilsson (S), musik av Mother Mink och en modevisning av elever från Drottning Blankas gymnasieskola.S, KD och C i fortsatt samarbete i Örebro kommun.

Seniorfestivalen 2018 invigd.

Liberalparty vid Demokratitorget.

Lars Adaktusson (KD) på besök i valstugan.

Du hitter fler videos under menyn Video.


  Publicerat: 2010-02-26  

Miljöpartiets lista till KF klar.

Listan till kommunfullmäktige i Örebro har antagits av Miljöpartiet de Gröna under ett medlemsmöte den 25 februari.

Enligt pressmeddelande från Miljöpartiet i Örebro var det var ett enat medlemsmöte som röstade för valberedningens förslag.

- Jag känner mig mycket hedrad och vill tacka medlemmarna för stöd och förtroende i ett fortsatt delat ledarskap. Samtidigt vill jag påpeka att framgång handlar om ett bra teamarbete. säger Fredrik Persson, kommunalråd Miljöpartiet.

- Jag är oerhört tacksam över att få vara med i denna spännande valrörelse 2010. Inte minst för att vi har så mycket nya medlemmar och bra opinionssiffror. Det finns ett stort engagemang och bredd bland kandidaterna till kommunfullmäktige som bådar gott för Miljöpartiet i Örebro även i framtiden. fortsätter Gabriella Blomgren, kommunalråd Miljöpartiet.

På de 10 översta platserna på listan till kommunfullmäktige 2010 för Miljöpartiet de Gröna i Örebro kommun finns:

  1. Fredrik Persson.
  2. Gabriella Blomgren.
  3. Ia Malmqvist.
  4. Michael Horvath.
  5. Niclas Persson.
  6. Helena Bosved.
  7. Lotta Sörman.
  8. Gunnar Oest.
  9. Torbjörn Ställberg.
  10. Ulrika Eriksson.


Tillbaka

Kommentarer:

Lämna en kommentar