×
Logotyp Knytpunkt

I Kalendern:




De senaste 5 videona.

Nytt styre i Örebro kommun.


Energikrisens påverkan på företagen i länet.


Fredrik Persson, miljöns röst i politiken.


Debatt mellan lokala Moderaterna och Socialdemokraterna.


Du hitter fler videos under menyn Video.


 

  Publicerat: 2009-09-27  

Fyrkantig videoinspelning.

style="background-color:#000000; background-image:URL(bilder/black.png); display:block; overflow:auto; width:473px; height:650px;"> ©2009 Johan Gullberg - knytpunkt.com
©2009 Johan Gullberg - knytpunkt.com
©2009 Johan Gullberg - knytpunkt.com
©2009 Johan Gullberg - knytpunkt.com
På väg hem efter att ha tittat på Örebros nya miljöbussar så såg vi en stor jeansbakgrund det stod Square på och eftersom Square för oss betyder musik i Örebrosammanhang stannade vi för att se vad det var som var på gång.
Det var rockgruppen Square höll på med att spela in delar av en video i Tegnerparken, som tur var kom vi precis när de hade en liten rast och väntade på att nästa djur skulle anlända till platsen.

Martin Augustini sångare i Square var på plats vid deras mobila scen och hittills hade de fått in många olika djur men några av hans favoriter var två stycken Golden Retrivers som fungerade väldigt bra mot jeanstyget i bakgrunden.
Bakgrunden var sydd av 45 par jeans som bildade ett stort tygstycke och sedan dekorerats med bland annat texten Square, jag har en känsla av att den kommer att följa med bandet på olika scener i framtiden, den är sydd av Martin Augustini med hjälp av hans syster och det tog den 2 veckor med mycket kvälls och nattarbete, men snyggt och ovanligt blev det.

Square har nu ett svenskt skivbolag och ska med tanke på det satsa på den svenska marknaden, även om de vet att konkurrensen är svår. Martin Augustini berättar att det är rätt lätt för dem att få spelningar i Örebro men att det kan vara rätt omöjligt att få till en veckolång turne i Sverige, men de hoppas att de nu med ett svenskt bolag ska kunna ta sig in här också annars har Square sin stora publik i Tyskland där de ofta är och spelar.
Square är ett Örebro band som har hållit på ett bra tag nu och som är ett känt namn i Örebro området, killarna i bandet har musiken som hobbysysselsättning och alla har de vanliga arbeten dagtid.

När det gäller deras videoinspelning så vill de ha med så många olika djur som de kan och huvudrollen spelas av Fredrik Ahlin som har i uppdrag att träffa så många olika djur han hinner med under inspelningen, det roligaste med att vara huvudrollsinnehavare är att få vara i centrum men det tråkigaste är att det kan vara mycket och lång väntan ibland på att allt ska göras klart.

Variationen på djur är stor allt från hundar, katter, kor och ödlor det färdiga resultatet kommer någon gång framöver så det är något att hålla ögonen öppna efter, vi önskar Square lycka till med sin Sverigesatsning.

Tillbaka

Kommentarer:

Lämna en kommentar