×
Logotyp Knytpunkt

I Kalendern:




De senaste 5 videona.

Nytt styre i Örebro kommun.


Energikrisens påverkan på företagen i länet.


Fredrik Persson, miljöns röst i politiken.


Debatt mellan lokala Moderaterna och Socialdemokraterna.


Du hitter fler videos under menyn Video.


 

  Publicerat: 2009-09-26  

Kilroy var där, på Club A Go Go.

style="background-color:#000000; background-image:URL(bilder/black.png); display:block; overflow:auto; width:473px; height:650px;"> ©2009 Johan Gullberg - knytpunkt.com
©2009 Johan Gullberg - knytpunkt.com
©2009 Johan Gullberg - knytpunkt.com
©2009 Johan Gullberg - knytpunkt.com
©2009 Johan Gullberg - knytpunkt.com
Under fredagen hade Club A Go Go besök av bandet Kilroy från Stockholm.
Kilroy startade sin Europa turne i Örebro och härnäst spelar de på flera olika ställen i Tyskland för att avsluta turnen med en spelning i Frankrike.

Club A Go Go som huserar i Liquid Bar varannan fredag var inte lika välbesökt denna fredag som de tidigare vi har varit på och publiken tunnade ur fram emot kvällen men Kilroy hade trots det publik vid scenen även om publiken inte var så stor som bandet förtjänar.

Kilroy är ett band som har ett lite eget sound och det är musik man blir glad av och den inbjuder till att röra på sig vilket märktes på publiken då många hade svårt att stå still så det kanske var tur att det inte var så trångt som det brukar vara inne på Liquid bar.
Vi fick höra flera av deras låtar så som deras nyaste singel Can´t Seem To Let Him Go och flera andra av deras låtar och de är riktigt bra även om ljudet och tekniken inte var med dem under spelningen i Örebro och de hade helt klart förtjänat en mer lyckad start på turnen.
Trots problemen med ljudet som gjorde att de inte lät så bra som vi trodde att de skulle så gav de inte upp utan körde så gott det gick och de provade säkert alla mickar som fanns på scen för att kolla vilken som fungerade bäst.

Kilroys blandning på sång gör att det blir underhållande när det är två som turas om att sjunga och de är lika duktiga båda två. Bandet har mycket energi på scen, det gör att de är roliga att titta på och det var bra gjort av dem att slutföra spelningen trots att ljudet inte var det bästa.
Deras musik påminner om Small Faces och de andra liknande band som kom från England under mitten av 60-talet, så de som gillar den typen av musik missade verkligen något under fredagskvällen. Nu hoppas vi att vi har möjlighet att höra Kilroy igen utan bråkig teknik och med en större publik.

Tillbaka

Kommentarer:

Lämna en kommentar