Knytpunkt Örebro 
×
Logotyp Knytpunkt

I Kalendern:


2018-08-19

VOX Festivalen.De senaste 5 videona.

Moderaterna vill stoppa narkotikan.

Under onsdagen presenterade Moderaterna i Örebro sin plan för att få en nolltolerans mot narkotika i Örebro och i planen ingår både en Trygghetscentral och narkotikateam.
Anders Åhrlin Gruppledare Moderaterna i Örebro hade hjälp av Moderaternas rättspolitiske talesperson Tomas Tobé som berättade om hur Moderaterna vill bekämpa narkotikan i landet.Valstugor öppnade.

Miljöpartiet invigde sin valstuga.

Kristdemokraterna har framtidstro för Örebro.

Liberalerna presenterade sina valfrågor.

Du hitter fler videos under menyn Video.


  Publicerat: 2009-09-08  

Lasse S Lorentzon, ny ersättare i kommunfullmäktige för S
Socialdemokraterna i Örebro har utsett Lasse S Lorentzon som ny ersättare i kommunfullmäktige.
Lasse S Lorentzon är 42 år och jobbar till vardags på Risbergska skolan som gymnasielärare i historia och samhällskunskap och är dag ledamot i Vård- och omsorgsnämnd öster.

I pressmeddelandet från Socialdemokraterna skriver Lasse S Lorentzon:

- Det känns bra att bli kommunfullmäktigeledamot för Socialdemokraterna i Örebro. Jag ställde upp i valet 2006 och hoppas kunna få vara med och påverka under det år som återstår och jobba för en socialdemokratisk valseger 2010, säger Lasse S Lorentzon, S, ersättare i kommunfullmäktige i Örebro.

Lasse S Lorentzon tänker vara närvarande på alla kommunfullmäktigesammanträden, vilket innebär att sammanträdena från och med nu blir tolkade till svenskt teckenspråk.

- Örebro är en dövstad med många människor, unga som gamla, som oavsett hörselgrad talar på svenskt teckenspråk. Man kan tycka att det borde ha skett tidigare, men jag tror att många fler kommer att få nytta av att sammanträdena nu teckentolkas, avslutar Lasse S Lorentzon.


Tillbaka

Kommentarer:

Lämna en kommentar