×
Logotyp Knytpunkt

I Kalendern:
De senaste 5 videona.

Återbruk lockade många.

För första gången arrangerade Örebro Kommun med fler en minimässa om återbruk på Stortorget och det var många besökare på plats redan tidigt på dagen och de hade fått ihop många deltagare så att övre delen på Stortorget blev som ett eget litet torg vilket skapade en mysig stämning.
Konferencier under dagen var Magnus Sjögren och det var tal av Kenneth Nilsson (S), musik av Mother Mink och en modevisning av elever från Drottning Blankas gymnasieskola.S, KD och C i fortsatt samarbete i Örebro kommun.

Seniorfestivalen 2018 invigd.

Liberalparty vid Demokratitorget.

Lars Adaktusson (KD) på besök i valstugan.

Du hitter fler videos under menyn Video.


  Publicerat: 2009-09-08  

Lasse S Lorentzon, ny ersättare i kommunfullmäktige för S
Socialdemokraterna i Örebro har utsett Lasse S Lorentzon som ny ersättare i kommunfullmäktige.
Lasse S Lorentzon är 42 år och jobbar till vardags på Risbergska skolan som gymnasielärare i historia och samhällskunskap och är dag ledamot i Vård- och omsorgsnämnd öster.

I pressmeddelandet från Socialdemokraterna skriver Lasse S Lorentzon:

- Det känns bra att bli kommunfullmäktigeledamot för Socialdemokraterna i Örebro. Jag ställde upp i valet 2006 och hoppas kunna få vara med och påverka under det år som återstår och jobba för en socialdemokratisk valseger 2010, säger Lasse S Lorentzon, S, ersättare i kommunfullmäktige i Örebro.

Lasse S Lorentzon tänker vara närvarande på alla kommunfullmäktigesammanträden, vilket innebär att sammanträdena från och med nu blir tolkade till svenskt teckenspråk.

- Örebro är en dövstad med många människor, unga som gamla, som oavsett hörselgrad talar på svenskt teckenspråk. Man kan tycka att det borde ha skett tidigare, men jag tror att många fler kommer att få nytta av att sammanträdena nu teckentolkas, avslutar Lasse S Lorentzon.


Tillbaka

Kommentarer:

Lämna en kommentar