×
Logotyp Knytpunkt

I Kalendern:




De senaste 5 videona.

Nytt styre i Örebro kommun.


Energikrisens påverkan på företagen i länet.


Fredrik Persson, miljöns röst i politiken.


Debatt mellan lokala Moderaterna och Socialdemokraterna.


Du hitter fler videos under menyn Video.


 

  Publicerat: 2009-05-17  

Normans blir Möller Bil.

style="background-color:#000000; background-image:URL(bilder/black.png); display:block; overflow:auto; width:473px; height:650px;"> ©2009 Johan Gullberg - knytpunkt.com
©2009 Johan Gullberg - knytpunkt.com
©2009 Johan Gullberg - knytpunkt.com
©2009 Johan Gullberg - knytpunkt.com
©2009 Johan Gullberg - knytpunkt.com
©2009 Johan Gullberg - knytpunkt.com
©2009 Johan Gullberg - knytpunkt.com
©2009 Johan Gullberg - knytpunkt.com
©2009 Johan Gullberg - knytpunkt.com
©2009 Johan Gullberg - knytpunkt.com
©2009 Johan Gullberg - knytpunkt.com
©2009 Johan Gullberg - knytpunkt.com
Under helgen har E.V Normans bilfirma AB bytt namn till Möller bil Sverige AB, namnbytet firades med en stor fest i deras lokaler på Boglundsängen.

Under helgen har de haft full fart och det har inte enbart handlat om bilar, på söndagen var det stora dragplåstret E.M.D som stod på scen inne i bilhallen, lite försenade men inte så pass mycket att publiken tröttnade på att vänta, kan ju bero på att Erik gick upp på scen och underhöll dem med en egen låt under tiden, Danny passade också på att sjunga sin hit Tokyo med Erik som ackompanjatör på piano.

När nu sista medlemmen i bandet dök upp så blev det full fart inne hos Möller bil och killarna underhöll publiken med tre låtar, de avslutade med den stora favoriten Baby good bye.
Efter framträdandet var det dags för signering och den genomfördes utan problem vad jag märkte, Örebro publiken uppförde sig på sitt allra bästa sätt och allt gick smidigt trots trängseln.

Utanför lokalerna var det även andra saker att titta på, Caravan club var där med dels en bil som rullar runt som låter personer öva på att ta sig ur bilen när den ligger på taket, en av de som testade var Joakim och det svåraste hade varit att få av sig bilbältet. Det ser enkelt ut men var svårare än han trodde och jag kan hålla med om att det ser enkelt ut när man tittar på men är en bra övning för de som kör bil, olyckor händer trots allt.
Karl-Erik Nilsson som är en av medlemmarna i Caravan clubs avdelning i Ånnaboda var på plats och var en av de som skötte den rullande bilen, enligt honom var det många som hade varit och provat och det är en nyttigt att prova på, men egentligen borde de kanske lägga in lite saker i bilen också för att få det mer verklighetstroget, nu är bilen tom men hur många bilar har inte saker liggande löst i kupen, eller de som har bilbarnstol får det ännu besvärligare att ta sig ut om bilen hamnar på taket. Men det är ändå en bra övning och det underlättar att ha provat om man råkar ut för en olycka där bilen hamnar på taket.
Caravan club hade även glasögon som simulerade att man hade druckit alkohol, den var det också en hel del som provade att köra runt en bana och de flesta fick inte bra resultat, en viktig läxa det med, att köra bil påverkad av alkohol är mycket svårare än vad många tror.

Det fanns även en hel del att bara titta på som alla gamla modeller av Volkswagen som stod utanför bilhallen, barnens favoriter var de lite mindre bilarna och det blev många som provsatt en stund. För de lite yngre fanns även en hoppborg som blev flitigt använd och där de yngre kunde göra av med lite energi.

Möller bil hade fått ihop många lokala utställare och de flesta hade besök i stort sett hela tiden, bland annat Indianerna Speedway fanns på plats och de åkte även runt lite utanför, roligt att se en förare komma åkandes klädd till indian.

Peter Emilsson VD för Möller bil i Örebro var nöjd med dagarna, rätt många besökare och de har lyckats sälja några bilar också, bättre kan det inte bli, även om de har arbetat hårt hela veckan så har helgen gått bra och alla har haft trevligt.

Tillbaka

Kommentarer:

Lämna en kommentar