×
Logotyp Knytpunkt

I Kalendern:
De senaste 5 videona.

Återbruk lockade många.

För första gången arrangerade Örebro Kommun med fler en minimässa om återbruk på Stortorget och det var många besökare på plats redan tidigt på dagen och de hade fått ihop många deltagare så att övre delen på Stortorget blev som ett eget litet torg vilket skapade en mysig stämning.
Konferencier under dagen var Magnus Sjögren och det var tal av Kenneth Nilsson (S), musik av Mother Mink och en modevisning av elever från Drottning Blankas gymnasieskola.S, KD och C i fortsatt samarbete i Örebro kommun.

Seniorfestivalen 2018 invigd.

Liberalparty vid Demokratitorget.

Lars Adaktusson (KD) på besök i valstugan.

Du hitter fler videos under menyn Video.


  Publicerat: 2009-03-23  

Behcet Barsom - ny ordförande för Kristdemokraterna i Örebro län

> ©2009 Johan Gullberg - knytpunkt.com
Behcet Barsom - Arkivbild
I ett pressmeddelande från Kristdemokraterna meddelas att Behcet Barsom valts till ny ordförande för KD i Örebro län vid KD:s distriktsstämma under lördagen.
Behcet Barsom efterträder Sven Gunnar Perssons som avgick under December.

Sedan Sven Gunnar Perssons avgång har Behcet Barsom varit t.f. ordförande och det var därmed ett ganska naturligt val av honom till ordförande.

Idag sitter Behcet Barsom som ordförande i Kultur- och Medborgarnämnden i Örebro och vid en telefonintervju under förmiddagen uppgav han att han känner sig hedrad att bli vald och hans första uppgifter kommer att bli att organisera två olika valrörelser, först för EU-valet 7 juni sedan riksdagsvalet 2010. Behcet Barsom hoppas på en bättre mediabevakning när det gäller EU-valet och att det är viktigt att bryta ner EU frågorna så att det får en lokal förankning.

I pressmeddelandet uppger Bechet Barsom att:
- Jag är naturligtvis glad och stolt över detta nya uppdrag. Jag kommer att arbeta för att de kristdemokratiska ideerna och politiken ska få större genomslag i kommunerna i Örebro län.


Tillbaka

Kommentarer:

Lämna en kommentar