Knytpunkt Örebro 
×
Logotyp Knytpunkt

I Kalendern:


2018-08-19

VOX Festivalen.De senaste 5 videona.

Moderaterna vill stoppa narkotikan.

Under onsdagen presenterade Moderaterna i Örebro sin plan för att få en nolltolerans mot narkotika i Örebro och i planen ingår både en Trygghetscentral och narkotikateam.
Anders Åhrlin Gruppledare Moderaterna i Örebro hade hjälp av Moderaternas rättspolitiske talesperson Tomas Tobé som berättade om hur Moderaterna vill bekämpa narkotikan i landet.Valstugor öppnade.

Miljöpartiet invigde sin valstuga.

Kristdemokraterna har framtidstro för Örebro.

Liberalerna presenterade sina valfrågor.

Du hitter fler videos under menyn Video.


  Publicerat: 2009-03-23  

Behcet Barsom - ny ordförande för Kristdemokraterna i Örebro län

> ©2009 Johan Gullberg - knytpunkt.com
Behcet Barsom - Arkivbild
I ett pressmeddelande från Kristdemokraterna meddelas att Behcet Barsom valts till ny ordförande för KD i Örebro län vid KD:s distriktsstämma under lördagen.
Behcet Barsom efterträder Sven Gunnar Perssons som avgick under December.

Sedan Sven Gunnar Perssons avgång har Behcet Barsom varit t.f. ordförande och det var därmed ett ganska naturligt val av honom till ordförande.

Idag sitter Behcet Barsom som ordförande i Kultur- och Medborgarnämnden i Örebro och vid en telefonintervju under förmiddagen uppgav han att han känner sig hedrad att bli vald och hans första uppgifter kommer att bli att organisera två olika valrörelser, först för EU-valet 7 juni sedan riksdagsvalet 2010. Behcet Barsom hoppas på en bättre mediabevakning när det gäller EU-valet och att det är viktigt att bryta ner EU frågorna så att det får en lokal förankning.

I pressmeddelandet uppger Bechet Barsom att:
- Jag är naturligtvis glad och stolt över detta nya uppdrag. Jag kommer att arbeta för att de kristdemokratiska ideerna och politiken ska få större genomslag i kommunerna i Örebro län.


Tillbaka

Kommentarer:

Lämna en kommentar