×
Logotyp Knytpunkt

I Kalendern:




De senaste 5 videona.

Nytt styre i Örebro kommun.


Energikrisens påverkan på företagen i länet.


Fredrik Persson, miljöns röst i politiken.


Debatt mellan lokala Moderaterna och Socialdemokraterna.


Du hitter fler videos under menyn Video.


 

  Publicerat: 2007-08-05  

Sugarplum Fairy på Satin.

© 2007 Johan Gullberg - knytpunkt.com

© 2007 Johan Gullberg - knytpunkt.com

© 2007 Johan Gullberg - knytpunkt.com

© 2007 Johan Gullberg - knytpunkt.com

© 2007 Johan Gullberg - knytpunkt.com

Den 3 augusti spelade Sugarplum Fairy på Satin.

Redan mitt på dagen var det kö utanför Satin av några tjejer från Ludvika.
När klockan närmade sig 18:00 hade kön växt en hel del.
Många i publiken hade redan sett Sugarplum Fairy tidigare men tyckte att det var roligt att de var i Örebro.

Större delen av publiken bestod av tjejer på 14 - 16 års och stämningen var bra precis hela tiden även ute i kön innan dörrarna öppnades.

Det är inte ofta som Satin i Örebro har så pass ung publik som de hade denna kväll, däremot så är det vanligt att Satin erbjuder bra och varierat utbud av musik från sin scen.

När Sugarplum Fairy dök upp så steg ljudvolymen markant inne på Satin. Det gick inte att undgå att märka att de är ett omtyckta av sin publik.

Vi bjöds på ett bra framförande som bland annat innehöll deras stora hit She, Sail Beyond Doubt och Sweet Jackie en av publik favoriterna var helt klart Let me try där det blev allsång ihop med publiken bitvis, roligt att höra.

Sugarplum Fairy bildades i Borlänge i slutet av 90 talet men i nuläget har hela bandet flyttat till Stockholm, deras debut EP kom under 2004 och med singeln Sweet Jackie fick de en bredare publik då den tog sig upp på de svenska listorna.

Bandet består av fem grabbar men det är bröderna Victor och Carl Noren som skriver musiken, Victor är även frontfiguren i bandet.

Vi måste säga att Sugarplum Fairy har möjlighet att bli ett av Sveriges största band både här hemma och på den internationella arenan då de skapat en egen och riktigt bra stil.
Det märks att de gillar vad de gör och de har stor publik ute i Europa, hoppas att publikskaran växer även här i Sverige det förtjänar grabbarna verkligen.

Sugarplum Fairy har haft en flygande start på sin karriär inom musiken, nu är det dags för grabbarna att gå tillbaka in i studion för att skapa sitt tredje album.
Efter framgångarna med andra albumet First round First minute så finns det säkert stora förväntningar på den kommande skivan.

Vi hoppas att vi får se Sugarplum Fairy här i stan igen, de är helt klart värda att lyssnas på.
Förhoppningsvis med en lite större publik än vad som kommit till Satin, för det är Sugerplum Fairys helt klart värda. Vi får se när Sugarlpum Fairy förhoppningsvis kommer tillbaka till Örebro nästa år som Victor Noren utlovade på scenen.

Tillbaka

Kommentarer:

Lämna en kommentar