×
Logotyp Knytpunkt

I Kalendern:




De senaste 5 videona.

Nytt styre i Örebro kommun.


Energikrisens påverkan på företagen i länet.


Fredrik Persson, miljöns röst i politiken.


Debatt mellan lokala Moderaterna och Socialdemokraterna.


Du hitter fler videos under menyn Video.


 

  Publicerat: 2014-07-29  

Big Deal på Strömpis.

Big Deal på Strömpis.

Under lördagen gjorde Big Deal en spelning på Strömpis och det var en hel del Örebroare som tog sig dit för att få höra alla de gamla favoritlåtarna.
Big Deal hade sin storhetstid på 1980-talet och deras största hits var bland annat Svenska Sommar och Jag ska förföra en ängel och visst fick vi höra de låtarna men Big Deal passade även på att spela lite nya låtar under kvällen.

© 2014 Johan Gullberg - knytpunkt.com
8 Klickbara bilder.

Under lördagen gjorde Big Deal en spelning på Strömpis och det var en hel del Örebroare som tog sig dit för att få höra alla de gamla favoritlåtarna.
Big Deal hade sin storhetstid på 1980-talet och deras största hits var bland annat Svenska Sommar och Jag ska förföra en ängel och visst fick vi höra de låtarna men Big Deal passade även på att spela lite nya låtar under kvällen.

Blandning mellan gammalt och nytt.

Den här kvällen med Big Deal innehöll naturligtvis Big Deals största hits men också lite nya låtar från Magnus Sjögren och det är ingen som kan missa att Magnus Sjögren gillar allsång, redan i första låten så försökte Magnus få med sig publiken och han lyckades rätt så bra.
En av de nya låtarna var en sång som Magnus Sjögren skrev till Peter Götell och det var känslosamt för Magnus att få framföra den eftersom Peter Götell gick bort nyligen och han var en av Magnus närmsta vänner.
Magnus Sjögren passade också på att sjunga en kärlekssång till Camilla Kristoffersson som han är förlovad med.

Det blev allsång.

Magnus Sjögren brukar hålla allsång på Strömpis varje fredag och det blev allsång även på lördagen och då speciellt i de gamla hitsen så som Svenska sommar och Förföra en ängel.
De gamla Big Deal låtarna håller fortfarande och när det blev dags att spela Svenska Sommar så blev det mer fart på publiken och när de fortsatte med Jag ska förföra en ängel så blev det full fart framför scenen och på allsången.

Gammalt band men nya musiker.

Big Deal bestod från början av Magnus Sjögren, Mats Fjällner, Staffan Ernestam, Edvin von Werder och Leif Johansson, men nu så är det bara Magnus Sjögren kvar fast de nya musikerna är riktigt bra de men eller vad sägs om Thomas Lassar, Fredrik Larsson, Åke Jennstig och Pär Fransson.

Alltid kul att spela.

Magnus Sjögren berättade efter spelningen att det alltid är lika kul att spela och med fantastiska musiker så bättre kan det inte bli.
Magnus sa också att han måste få passa på att spela lite nya låtar och pröva dem på publiken och framför allt sången Camilla fick ett varmt mottagande av publiken, sen förstår Magnus att publiken kommer för att höra de gamla låtarna, örhängena som de har minnen till och han själv är likadan om han skulle då på en konsert så vill han inte bara höra nya låtar utan också de största hitsen med artisten.

Kommer alltid få spela de gamla låtarna.

Magnus Sjögren sa också att han vet att han jämt kommer att få spela de gamla låtarna och hur många gånger han har spelat dem har han ingen aning om.
Någon favorit har han inte heller så där direkt utan det varierar, fast EAEO är en favorit fast den var inte med under kvällens spelning utan det blev Svenska Sommar istället för den kunde han inte hoppa över och sedan fick bandet vara med och rösta.
Magnus Sjögren är glad över att folk fortfarande vill höra de gamla låtarna och att de står och skriker och sjunger med i låtarna och det är något han aldrig tröttnar på.

Ingen ny skiva planerad, men...

Jag passade på att fråga om Magnus inte planerade inför en ny skiva och svaret blev klart och tydligt nej, eller ja planer finns det ju men det tar dubbelt så lång tid att göra en skiva idag och sen måste man ut och spela mycket mer än de ungefär fyra spelningar per år som Big Deal gör nu.
Magnus Sjögren har inte material brist när det gäller låtar utan det är tidsbristen som lägger hinder i vägen, men tanken finns där ändå.

Tillbaka

Kommentarer:

Lämna en kommentar